Over B2B Internet Marketing Specialist Alex Vermeule

Alex in 10 seconden

Alex VermeuleAlex is directeur en mede-oprichter van Online Succes, een Haarlemse startup die software ontwikkelt voor B2B marketeers en verkopers.

Zijn missie is om het rendement van marketing- en verkoopteams te verhogen met behulp van eenvoudige, slimme software.

Voor Online Succes had Alex zijn eigen internet bureau en werkte hij als zelfstandig internet marketing specialist in de B2B markt.

Ben je geïnteresseerd om Alex in te huren als spreker, wil je een demo van Online Succes of wil je een keer kennis maken? Neem dan gerust contact op.

Alex in 60 seconden

Alex is softwareondernemer en b2b internet marketing specialist. De afgelopen jaren heeft hij een aantal online concepten ontwikkeld en verkocht. Een goed voorbeeld is Het Nieuwe Werken Blog met bijbehorende reeks masterclasses en internet video producties. Zijn kracht ligt in het zien van het grotere plaatje en het verbinden van elementen.

Internet is de rode draad in zijn carrière. In 1994 begon hij met twee vrienden zijn eerste internet bedrijf. Daarna werkte hij o.a. 10 jaar voor Microsoft, inclusief twee jaar voor een divisie in Silicon Valley. Alex zet altijd vooruitstrevende middelen in om je doelgroep via internet te bereiken. Met name content- en inbound marketing om zo meer bezoeken voor websites te genereren, meer conversies te realiseren en zo meer klanten aan te trekken. Hierbij staat een optimaal rendement op investering (ROI) centraal.

Eind 2010 schreef Alex samen met zijn huidige compagnon Frank Husmann een boek over zoekmachine optimalisatie genaamd de SEO Succesgids. Het leert je hoe je kunt winnen in Google. Inmiddels doen Frank en Alex wat ze het leukst vinden: hun kennis over online leadgeneratie en online marketing bundelen in hun gezamenlijke softwarebedrijf!

Naast zijn werk is Alex samen met Linda en zijn zij de trotse ouders van een zoon. Verder geniet hij van de kleine dingen zoals een goede kop koffie, hardlopen en gezellige avonden met vrienden en familie.

Alex is geïnterviewd en geciteerd in de volgende media:

Fonk Online logo Werken.fm logo
Haarlem Dagblad logo Textiel Beheer logo

B2B internet marketing tips?

Wil je ook regelmatig inspiratie en advies over de nieuwe wereld van B2B online marketing? Meld je hieronder aan, je ontvangt als eerste mijn artikelen zodra ik deze publiceer.

P.S. Ik respecteer je privacy en heb een hekel aan spam. Je e-mailadres zal ik daarom nooit aan derden verkopen. Daarnaast kan je de ontvangst van de e-mail updates elk moment weer stoppen.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd om Alex in te huren als spreker, wil je een demo van Online Succes of wil je een keer kennis maken? Neem dan gerust contact op.